»
City Break » TARGUL DE CRACIUN VIENA

TARGUL DE CRACIUN VIENA

Low Cost
de la 130.00

Descriere

Ziua 1.  ROMANIA - BUDAPESTA

Plecare dimineata din tara. Traversam  nordul Ungariei. Ajungem la Budapesta.  Tur panoramic cu autocarul prin orasul cunoscut sub numele de „Perla Dunarii” la obiectivele: Piata Eroilor, cu Monumentul Millenium, Bd Andrassy, Opera de Stat, Biserica Sf. Stefan, Parlamentul Ungariei, malurile Dunarii, Podul cu lanturi, Podul Elisabeta, apoi admiram Monumentul Gellert si vizitam Cetatea Buda cu Palatul Regal, Poarta Leilor, Biserica Matyas, bastionul Pescarilor. Pauza pentru a ne delecta cu superba panorama care se deschide asupra Budapestei. Ne continuam drumul spre Viena cu o oprire pentru shopping in renumitul Parndorf. Cazare la hotel 3* in zona Viena.

 

Ziua 2. VIENA- ORASUL VALSULUI….

          Dupa micul dejun vom avea timp liber pentru cumparaturi in SCS (Wien Shopping City Sud) - cel mai mare centru comercial din Europa Centrala si de Est  cu o suprafata de peste 800.000 mp. aflat la 10 km de Viena. Aici puteti gasi peste  350 de magazine si aproape orice ati putea cauta sa cumparati.

Revenim in Viena, capitala ce a cunoscut splendoarea si fastul imperiului  habsburgic, acum mai stralucitoare ca niciodata, gatita aidoma unei printese in asteptarea Craciunului. Mii de luminite si brazi impodobiti vor acompania pasii nostrii in periplul vienez. Incepem vizitele pe Ringul Vienez la obiectivele: cladirea Observatorului Astronomic Urania, parcul orasului cu statuia renumitului Johann Strauss, Muzeul de Istoria Artelor si Muzeul de Stiinte Naturale, Piata Maria Tereza. De aici,  suntem doar la cativa pasi de Curtea Imperiala Hofburg cu: Piata Eroilor, Curtea Noua, Curtea Veche,  Apartamentele imperiale si Muzeul Sisi (optional, vizita in interior), Biserica slujbelor imperiale Augustinerkirche, Scoala Spaniola de echitatie si Muzeul Lipitanilor. Intram apoi in atmosfera de sarbatoare a targului de Craciun care se desfasoara in piata din fata Primariei. Seara, reunirea grupului,  cazare la hotel 3* in zona Viena. 

 

Ziua 3. PE URMELE MARILOR  IMPARATI

Mic dejun. Vizita la Schoenbrunn, celebrul castel baroc, resedinta de vara a kaiserilor si a sotiilor acestora, edificiu ce poarta amprenta Mariei Tereza, a Imparatului Franz Josef si a sotiei lui, celebra Sisi... Se viziteaza: interiorul palatului cu apartamentele imperiale, Sala tronului, Marea sala a balului, etc, apoi curtea interioara si cea exterioara, in care este organizat un alt Targ de Craciun specific al Vienei,  Gradina Zoologica (Optional), minunata Gloriette, Fantana lui Neptun, etc. Ne luam bun ramas de la Viena magica si ne imbarcam pentru intoarcerea spre tara. Oprire optionala pentru pranz in Ungaria. Sosire in tara in cursul serii, in functie de trafic si formalitatile vamale.

 

 Aboneaza-te la newsletter!