»
Destinatii » Croatia » HOTEL VALAMAR PRESIDENT 5*

HOTEL VALAMAR PRESIDENT 5*

Last Minute Family Travel

Localizare: este situat pe plaja cu pietricele si pavaj premiata cu steag albastru a peninsulei Babin kuk, la o distanta de 6 km de orasul Dubrovnik; hotelul a fost renovat în 2014.de la 110.00

Descriere

Facilitati: hotelul are 286 camere (classic, superior, romantic, premium si deluxe), 5 suite si 1 apartament prezidential, club Wellness & SPA (sauna, sala de fitness, salon de masaj), piscina interioara si exterioara cu wellness bar; 1 restaurant principal cu mic dejun si cina tip bufet si seri tematice; piano bar; bistro pe plaja; wellness bar; sala de conferinte capacitate de 400 persoane; sporturi nautice (contra cost, pe plaja); club de animatie, sport si entertainment, magazin; room service (24h); acces gratuit internet WiFi si în lobby; parcare gratuita, schimb valutar.

Dotari: toate camerele au vedere spre mare, balcon sau terasa sunt dotate cu aer conditionat, TV satelit, mini bar, telefon, seif, internet WiFi gratuit, uscator de par, halat si slapi,- baie cu cada, posibilitate de pat suplimentar si baby cot la cerere, fier de calcat si masa la cerere.

 

 

 

,
,


Oferte Similare

de la 65 €

Localizare: este situat la 200 m de plaja, în zona linistita a peninsulei Babin kuk, înconjurat de paduri de pin si plaja cu pietricele albe. Localizat la 6 km de orasul Dubrovnik.

Last Minute Family Travel

de la 110 €

Localizare: este situat pe plaja cu pietricele si pavaj premiata cu steag albastru a peninsulei Babin kuk, la o distanta de 6 km de orasul Dubrovnik; hotelul a fost renovat în 2014.

Last Minute Family Travel

de la 96 €

Localizare: este situat la 250 m de plaja, în zona linistita a peninsulei Babin kuk, înconjurat de paduri de pin si plaja cu pietricele albe. Localizat la 6 km de orasul Dubrovnik.

Luna de Miere Last Minute Family Travel

de la 56 €

Localizare: este situat la 200 m de plaja, în zona linistita a peninsulei Babin kuk, înconjurat de paduri de pin si plaja cu pietricele albe, premiata cu steagul albastru pentru calitatea si curatenia apei.

Last Minute Low Cost Family Travel

Aboneaza-te la newsletter!