»
Destinatii » Egipt » Hurghada

de la 500 €

Best deal pentru 2019

Luna de Miere Last Minute

de la 500 €
Best Deal pentru anul 2019! Hotelul se afla situat la 17 km de centrul Statiunii Hurghada si la 10 Km de aeroportul International, pe o plaja privata. Hotelul este cel mai nou din lantul Titanic si s-a deschis in mai 2019. Turistii cazati la Titanic Royal au acces gratuit la aquapark-ul de la Titanic Resort&Aquapark. Hotelul dispune de un restaurant principal, 3 restaurante a l'a Carte, 6 baruri, un lounge deschis non stop, Shisha, mini club ( 4-12 ani), centru spa ( sauna , bai cu aburi, bai turcesti jacuzzi VIP, salon, sala de fitness, plaja private cu umbrele si sezlonguri.


 


Luna de Miere Last Minute

de la 459 €
Pickalbatros Jungle Aqua Park  4* se afla la numai 25 minute cu masina de Orasul Hurghada, acesta este usor accesibil si cu autobuzul.

de la 859 €
Hotelul ofera servicii de calitate, personal profesionist si prietenos, atmosfera relaxanta. Hotelul nu accepta copii sub 16 ani si se recomanda pentru luna de miere
Luna de Miere

de la 589 €
Este un hotel de lux din Egipt - zona Sahl Hasheesh, unde designul  si arhitectura se îmbina armonios facând  din acest hotel unul dintre cele mai atractive de pe malurile Marii Rosii. Hotelul nu accepta copii sub 16 ani , se recomanda pentru luna de miere!
Luna de Miere

de la 449 €
Hotelul se situeaza direct pe plaja în golful Soma Bay,  la o distanta de 35 km de aeroportul din Hurghada. Este recomandat mai ales familiilor cu copii.
Luna de Miere

de la 439 €
Steigenberger Golf Resort El Gouna 5*  este o oaza de liniste si frumusete într-una dintre destinatiile de vacanta cele mai atractive ale Egiptului.O experienta senzationala completata de arhitectura uimitoare, peisaje uimitoare, lagunele spumante care ofera un sejur de liniste si bucurie.

Luna de Miere

1 


Aboneaza-te la newsletter!