»
Destinatii » Grecia » Insula Corfu

de la 398 €
Lido Corfu Sun este un hotel de 3 stele situat in faimoasa statiune Benitses. Hotelul se afla la doar 30 de metri de plaja si are o piscina frumoasa cu terasa  insorita. 

de la 359 €
Aflat vizavi de o plaja cu pietris, in Agios Ioannis, hotelul all-inclusive Belvedere are vedere la Marea Ionica. Include o piscina in aer liber cu apa sarata si balcoane cu vedere la gradina, munti sau mare.

de la 348 €

Peninsula Kanoni este o zona de coasta situata foarte aproape de capitala insulei.  


de la 295 €
Corfu Village Hotel este situat intr-un decor idilic la numai 20 de metri de plaja, in mijlocul chiparosilor si a maslinilor batrani de 100 de ani.

de la 379 €

Hotelul Ariti Grand este inconjurat de o gradina de 4000 m si este o excelenta alegere atat pentru cei care calatoresc in interes de afaceri, cat si pentru cei care isi doresc o vacanta.  


de la 449 €

Ionian Princess Club Suite Hotel este situat langa o plaja de nisip si apa cristalina in statiunea Acharavi, pe partea de nord a insulei Corfu. 


de la 459 €

Hotelul se bucura de una dintre cele mai incredibile locatii din Corfu. Construit pe o peninsula, toti oaspetii hotelului sunt privilegiati cu o panorama asupra tarmului stâncos si a Marii Ionice care taie respiratia. 

Family Travel

de la 449 €

Hotel construit în stil traditional grecesc., in statiunea Paleokastritsa .  

Luna de Miere Family Travel

de la 349 €
Memento Resort Kassiopi se afla în localitatea Kassiopi, la numai 75 m de plaja Soukia.


de la 549 €

 Mitsis Roda Beach Resort este situat intr-o zona linistita, Roda Bay, in nord-estul insulei Corfu. Renovat in 2010, hotelul ofera cele mai inalte standarde de ospitalitate.    

Luna de Miere Family Travel

1 


Aboneaza-te la newsletter!