»
Destinatii » Grecia » Insula Santorini

de la 889 €
Santorini Kastelli Resort se bucura de o locatie retrasa, la doar 2 minute de mers pe jos de plaja Kamari. Înconjurat de gradini înmiresmate si de peluze luxuriante, complexul de 5 stele ofera 2 piscine, un centru spa si un restaurant cu bar la piscina.

de la 679 €
Hotelul Daedalus, amplasat în centrul orasului Fira, ofera o piscina în aer liber cu apa dulce, înconjurata de zone de relaxare, sezlonguri si umbrele.

de la 704 €
Acest hotel exclusivist de 4 stele a fost construit în conformitate cu stilul arhitecturii cicladice traditionale. Acesta beneficiaza de o locatie frumoasa si linistita pe un deal, la umbra anticei Thira.

de la 610 €
Hotel Azul se afla la 800 de metri de orasul plin de viata Firá si la 3 km de plaja Vourvoulos. Portul Athinios este situat la 8 km, iar Aeroportul Santorini este la aproximativ 14 km. Renumitele plaje Perivolos si Perissa sunt la 14 km.

de la 478 €
Hotelul Blue Diamond Bay este o proprietate de familie, amplasata la doar câtiva metri de plaja cu nisip negru din Perissa, de pe insula Santorini.

de la 544 €
Hotelul este situat la 200 de metri de piata centrala din Fira, capitala insulei Santorini. Proprietatea are mobilier si arhitectura insulara traditionala.

de la 374 €
La numai 80 de metri de plaja Kamari, Hotelul Alexandra are o piscina înconjurata de o terasa pavata cu piatra, dotata cu sezlonguri si umbrele de iarba.

1 


Aboneaza-te la newsletter!