»
Destinatii » Iordania » Marea Moarta - MOVENPICK DEAD SEA HOTEL 5*

Marea Moarta - MOVENPICK DEAD SEA HOTEL 5*


Mövenpick Resort & Spa Dead Sea este un hotel de 5 stele, parte din lantul hotelier Movenpick, situat la malul Marii Moarte in Sweimeh, langa Madaba. Cu un design aparte, bazat pe traditionalul oras facut doar din piatra si situat la cea mai joasa altitudine de pe pamant, hotelul ofera o experienta relaxanta si odihnitoare intr-o atmosfera orientala.


de la 944.00

Descriere

Localizare

Mövenpick Resort & Spa Dead Sea este situat la malul Marii Moarte in Sweimeh. Este la 55km de centrul orasului Amman, la 32km de Muntele Nebo, la 50 de km de Madaba si la 25km de Hammamat Ma’in.

Facilitati hotel

Hotelul are 346 de camere, toate decorate cu mobila de lux. In doua treimi din camere se poate fuma si in toate camerele intalnim un balcon sau o terasa. In cadrul complexului exista 2 sali de dans, 1 sala de conferinte, 5 breakout rooms, un teatru Roman, un beach lounge si o sala de spectacole. Alimentatia este asigurata de cele 9 restaurante si baruri, iar piscinele si terenurile de sport asigura destinderea turistilor. Piscina amenajata special pentru copii si echipa de salvamari elimina grijile privindu-i pe cei mici. Totodata, hotelul ofera facilitati variate de tratament, SPA-ul ZARA fiind unul din cele mai cunoscute din Orientul Mijlociu.

Facilitati camere

Camerele hotelului sunt dotate cu minibar gratuit, aer conditionat, satelit TV, Wi-Fi, telefon, facilitati pentru prepararea ceaiului sau cafelei, uscator de par, seif, iar fiecare camera are ori balcon ori terasa.

Sport & Divertisment

Hotelul pune la dispozitia turistilor mai multe piscine, dintre care una este incalzita si iarna, jacuzzi, terenuri de volei pe plaja, terenuri de tenis, solar dar si o sala de fitness. Totodata, in apropierea hotelului pot fi facute tururi pentru aprofundarea sau cunoasterea culturii Iordaniene, dar si vizite la faimoase atractii turistice.

Drinks & Food

Serviciile de alimentatie sunt asigurate de cele 9 restaurante si baruri care ofera o varietate de preparate sau bauturi. In ceea ce priveste diversitatea mancarurilor, se pot gasi atat restaurante cu preparate din bucataria italianeasca, cat si din bucataria internationala

Facilitati copii

Hotelul pune la dispozitie o piscina special amenajata pentru copii, iar in cadrul complexului exista o echipa de salvamari.

SPA & Wellness

Zara SPA este unul din cele mai cunoscute si profesionale complexuri de SPA din Orientul Mijlociu, intinzandu-se pe 6000 de metri patrati. In cadrul acestui SPA puteti beneficia de o multitudine de tratamente. Totodata, Marea Moarta are bine cunoscutele proprietati de vindecare, benefice pentru organism.

Site Web

http://www.moevenpick-hotels.com/en/middle-east/jordan/amman/resort-dead-sea/overview/
 

,
,


Aboneaza-te la newsletter!