»
Destinatii » Turcia » Alanya

de la 393 €
Situat chiar vizavi de plaja, acest hotel ofera plaja privata, facilita?i de spa ?i piscine în aer liber. Hotelul are camere cu aer condi?ionat, un TV cu canale prin satelit ?i balcon. Se ofera Wi-Fi gratuit în tot hotelul.
Luna de Miere Low Cost

de la 490 €
Acest hotel este situat pe malul marii si ofera o plaja privata si camere dotate cu aer conditionat si acces gratuit la Wi-Fi. Proprietatea include 2 piscine în aer liber, 2 tobogane cu apa si un centru spa cu o sauna si o baie turceasca.
Luna de Miere Low Cost

de la 818 €
Amplasat printre copaci de palmier si într-o gradina plina de culori, acest complex de 5 stele de la malul marii ofera camere cu Wi-Fi gratuit si TV prin satelit. Facilitatile includ piscine exterioare cu tobogane de ap
Luna de Miere Low Cost

de la 452 €
Situat direct pe malul marii, Hotelul Saphir are plaja privata de nisip, cu debarcader. Hotelul ofera piscine în aer liber, 4 tobogane de apa si facilitati de spa. Toate camerele includ aer conditionat.
Low Cost Family Travel

de la 568 €

 Saphir Resort&Spa este situat la 32 de km de centrul orasului Alanya . Aeroportul din Antalya este la mai putin de 100 km de propietate.

Luna de Miere Low Cost Family Travel

de la 639 €
Hotel Mukarnas Spa Resort Alanya este situat la 90 km de aeroportul orasului Antalya si la 30 km de orasul Alanya.Centrul orasului Okurcalar se afla la 3 km de hotel.
Luna de Miere Family Travel

de la 830 €

Hotelul Botanik Platinum 5* all inclusive este la 30 km de orasul Side si la 32 km de orasul Alanya. Aeroportul din Antalya este la 90 km.

Luna de Miere Family Travel

1 


Aboneaza-te la newsletter!