»
Destinatii » Turcia » Kemer

de la 428 €
Alkoclar Adakule Hotel - All Inclusive este situat la numai 25 km de ora?ul grecesc antic Efes ?i are plaja privata. Ofera piscina în aer liber, un parc acvatic ?i WiFi gratuit.
Luna de Miere Low Cost Family Travel

de la 571 €
Aceasta proprietate moderna all-inclusive este construita în stilul arhitectonic al cladirilor din Amsterdamul secolului al XVI-lea si pune la dispozitie o plaja privata la Marea Mediterana ?i un debarcader privat. Hotelul ofera bucatarie deschisa, mâncaruri organice din bucataria olandeza si delicatese otomane.
Luna de Miere Low Cost

de la 453 €
Fame Residence Kemer & Spa are o plaja privata pe frumoasa coasta mediteraneana cu nisip si o piscina în aer liber. Facilitatile includ un centru spa cu baie turceasca, sauna si centru de fitness. Exista si un club pentru copiii cu vârsta între 4 si 12 ani, disponibil numai pe durata verii.
Luna de Miere Low Cost Family Travel

de la 563 €
Situat într-o frumoasa gradina de 8000 mp, acest complex all inclusive ofera o plaja privata cu pietris si un parc acvatic. Este disponibil si un centru spa, iar toate camerele au balcon.
Luna de Miere Low Cost

de la 732 €
Amplasat pe malul marii la mica distanta de mers cu masina la sud de Antalya, Hotelul Akka Antedon este un complex de lux, cu o piscina în aer liber în stil laguna, un teren de tenis si un elegant centru spa si de fitness.
Luna de Miere Low Cost Family Travel

de la 808 €
Complexul de 5 stele Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa este situat pe un domeniu vast din localitatea Beldibi, între Marea Mediterana si Muntii Taurus.
Luna de Miere Low Cost

de la 1000 €
Acest hotel de 5 stele, situat în localitatea Tekirova, a fost renovat complet în anul 2014 si ofera camere moderne, cu zona de relaxare si balcon privat. Facilitatile includ o piscina în aer liber cu zona privata de plaja, o plaja pentru copii, 3 terenuri de tenis si un centru spa.
Luna de Miere Family Travel

1 


Aboneaza-te la newsletter!