»
Destinatii » Turcia » Lara

de la 740 €
Situat pe malul apei, acest hotel ofera o piscina în aer liber, o piscina interioara si o zona de plaja privata, cu sezlonguri si umbrele de soare gratuite. Baia turceasca, sauna si accesul la WiFi în zonele publice sunt disponibile gratuit.
Luna de Miere Low Cost

de la 580 €
Situat la 330 de metri de zona sa de plaja privata de pe malul Marii Mediterane, acest hotel are o piscina mare în aer liber si 4 tobogane de apa. Complexul include o scoala de scufundari, un club de sporturi nautice si un centru spa si de wellness.
Luna de Miere Low Cost Family Travel

de la 635 €
Acest complex pe plaja, în forma de U, are un design minimalist si sofisticat. Toate camerele au un balcon cu vedere la Marea Mediterana si la plaja privata de 10,8 hectare. Aeroportul Antalya este situat la numai 10 km.
Last Minute Low Cost

de la 595 €
Club Hotel Sera se afla în Antalya, la doar câtiva pasi de plaja Lara. Acesta ofera camere luxoase, un centru spa, un centru de fitness ?i mai multe piscine. În zona holului este disponibil WiFi gratuit.
Luna de Miere Low Cost

de la 1231 €

Hotelul Mardan Palace este situat pe malul marii, la 16 km de centrul orasului Antalya si la 10 km de aeroport.

Luna de Miere Family Travel

de la 1192 €
Centrul orasului Antalya este la 15 km de Delphin Imperial Lara. Aeroportul din Antalya este la 20 de minute de mers cu masina.
Luna de Miere Family Travel

de la 754 €
Aska Lara Resort Spa 5* all inclusive este este situat in  Antalya in  statiunea Lara, la 15 km de aeroportul Antalya si 17 km de centrul orasului.
Luna de Miere Low Cost Family Travel

1 


Aboneaza-te la newsletter!