»
Destinatii » Turcia » Side

de la 651 €
Alba Queen ofera camere moderne si spatioase în centrul municipalitatii Çolakli, la 6 km de Side. Numeroasele facilitati ale hotelului includ o portiune de plaja privata, piscine cu tobogane de apa si room service cu program non-stop.
Luna de Miere Low Cost

de la 699 €
Situat la malul marii, Alva Donna Beach Resort Comfort are o zona de plaja privata, cu debarcader. Complexul ofera o piscina în aer liber, piscina interioara, centru de fitness si facilitati spa
Luna de Miere Low Cost Family Travel

de la 603 €
Acest hotel de lux este situat pe tarmul Marii Mediterane si ofera 4 piscine în aer liber, o zona de plaja privata si un centru spa. Aveti la dispozitie o piscina interioara, un teren de tenis si un centru de fitness. Accesul Wi-Fi este gratuit.
Low Cost Family Travel

de la 514 €
Sunmelia Beach Resort Hotel & Spa se afla în localitatea Kizilagaç ?i ofera piscine, atât în interior, cât ?i în aer liber. Accesul WiFi este gratuit.
Luna de Miere Low Cost Family Travel

de la 474 €
Acest complex de 5 stele are plaja privata în Antalya ?i piscine interioare ?i în aer liber, cu tobogane de apa. Situat pe un teren cu suprafa?a de 50.000 m², complexul ofera centru spa ?i teren de tenis.
Luna de Miere Low Cost Family Travel

de la 480 €
Situat la doar 17 km de centrul orasului Side, Ramada Resort Side este la 1,5 ore cu masina de centrul orasului Antalya. Aeroportul din Antalya se afla la 55 de kilometri.
Luna de Miere Low Cost

de la 841 €
Hotel Royal Taj Mahal 5* ultra all, inclusive leste localizat in statiunea Side la 7 km de centrul acestuia. Deschis in 2015 Hotelul Royal Taj Mahal are o arhitectura impresionanta si beneficiaza de o locatie la malul marii.
Luna de Miere Family Travel

1 


Aboneaza-te la newsletter!