»
Exotice » Dubai

de la 692 €
Posibilitate de masa : Mic dejun  sau Demipensiune sau  Pensiune Completa
Luna de Miere

de la 826 €
Beneficiind de o locatie centrala în Dubai, pe strada Sheikh Zayed, Grand Millennium Dubai ofera WiFi gratuit în toate zonele si camere spatioase. Acesta are o piscina pe acoperis, cu vedere panoramica la oras. Oaspetii hotelului au la dispozitie locuri de parcare gratuite.
Last Minute Low Cost

de la 595 €
Oferind camere cu aer conditionat, cu vedere la portul de agrement din Dubai, acest hotel de 4 stele este situat la o plimbare de 5 minute de plaja Jumeirah. Acesta are în incinta 6 restaurante si o piscina panoramica pe acoperis. Se ofera parcare privata gratuita.
Luna de Miere Last Minute

de la 766 €
Hotelul Emirates Grand are 47 de etaje si ofera piscina în aer liber si WiFi gratuit. Este situat convenabil la mai putin de 5 minute de mers pe jos de statia de metrou Financial Centre. Aeroportul International Dubai se afla la 15 minute de mers cu masina.
Luna de Miere

de la 245 €
Al Barsha este o alegere excelenta pentru calatorii interesati de cumparaturi, magazine de imbracaminte si cumparaturi de marci de lux
Luna de Miere Low Cost Family Travel

de la 182 €
Situat în cartierul istoric Bur Dubai, Citymax ofera camere moderne, la mai putin de 1 km de Dubai Creek. Asigura o piscina pe acoperis, o sala de fitness bine echipata si parcare privata gratuita. Conexiunea WiFi este gratuita in intregul hotel.
Low Cost

1 


Aboneaza-te la newsletter!