»
Exotice » Insulele Canare » Gran Canaria

de la 875 €
Lopesan Villa del Conde Resort ofera un decor pitoresc si vedere spre ocean de la locatia sa de pe Plaja Meloneras. Are un spa, piscina mare în aer liber si parcare privata gratuita.
Luna de Miere

de la 996 €
Situat la 800 de metri de plaja Maspalomas din Gran Canaria, acest complex de lux dispune de un spa, cazino si piscine incalzite in stil laguna, amplasate in gradini tropicale. Fiecare camera are balcon propriu.
Luna de Miere

de la 786 €
Dune de nisip si ocean intr-un singur loc ? Da, este posibil la hotelul Hotel Riu Palace Maspalomas 4* din Insulele Canare

 

Luna de Miere

de la 731 €
Hotelul Ifa Catarina este situat in Playa del Inglés, la 250 de metri de dunele de nisip din Maspalomas. Acest hotel are un restaurant, un bar, 2 piscine in aer liber ?i un centru de fitness.
Luna de Miere

de la 720 €
Acest club all-inclusive este situat in partea superioara a localitatii San Agustín si este amplasat intr-un parc de 4 ha, oferind o panorama fantastica a Atlanticului si a vastelor dune de nisip Maspalomas.
Luna de Miere

de la 841 €
 Hotelul cu vedere la plaja din San Agustín , o statiune linistita cu o plaja de nisip de culoare închisa . IFA Beach Hotel este  recomandat pentru luna de miere, este un hotel care accepta doar adulti  fara copii
Luna de Miere

de la 585 €

Hotelul este situat in centrul statiunii pline de viata Playa del Inglés, la doar cateva minute de mers pe jos de o plaja de 6 km, care se extinde pana la Maspalomas.Hotelul IFA Continental ofera o atmosfera vesela si relaxanta si multe dintre camerele sale confortabile au vedere la mare.

Luna de Miere Low Cost

de la 585 €
Buenaventura ofera un program de divertisment variat, atat pentru adulti, cat si pentru copii. Oaspetii au la dispozitie un teren gratuit de baschet, precum si o sala de gimnastica, 3 terenuri de tenis si o scoala de scufundari, la un cost suplimentar. Hotelul are si un centru de masaj .
Luna de Miere Low Cost

1 


Aboneaza-te la newsletter!