»
Exotice » Insulele Canare » Gran Canaria » Gran Canaria - IFA Interclub Atlantic 3*

Gran Canaria - IFA Interclub Atlantic 3*

Luna de Miere

Acest club all-inclusive este situat in partea superioara a localitatii San Agustín si este amplasat intr-un parc de 4 ha, oferind o panorama fantastica a Atlanticului si a vastelor dune de nisip Maspalomas.


de la 720.00

Descriere

Amatorii de sport beneficiaza de un club ce ofera facilitati multifunctionale de sport, ce includ 4 terenuri de tenis si terenuri de sport. Veti fi ispititi, cu siguranta, de plaja din apropiere de San Agustín sau de una din cele 2 piscine ale complexului, unde puteti face o baie racoritoare.

De asemenea, complexul are o echipa de divertisment de prima clasa, ce se asigura ca va umple intreaga zi cu jocuri, sporturi de grup, muzica si spectacole de seara. in timpul lunilor de vara, copiii au propriul lor miniclub si exista un program special de activitati pentru adolescenti.

IFA Interclub Atlantic Hotel este situat în partea de sud a insulei Canare de Gran Canaria. Bucurandu-se de o locatie splendida în partea superioara a San Agustín, oferind calatorilor o priveliste impresionanta a Oceanului Atlantic si dunele Maspalomas. Amplasat intr-o  gradina extinsa cu multe oportunitati pentru relaxare ;  hotel intim este foarte popular cu familiile cu copii. De asemenea, turistii sportivi  apreciaza acest hotel deoarece ofera  terenuri de tenis si facilitati sportive. Programe de animatie, spectacole si muzica live ofera unele variatii. si tinerii pot experimenta o multime de distractie si de actiune în clubul copiilor

Masa : Mic dejun tip bufet, prânz si cina.  In timpul meselor apa, bauturi racoritoare, bere si vin inclus. Snacks, cafea de dupa-amiaza, ceai si produse de patiserie. Bauturi locale alcoolice (peste 18 ani) si non-alcoolice de la 10: 30-23: 00  . Bauturi din disco pub sunt contra cost
 

,
,


Oferte Similare

de la 875 €
Lopesan Villa del Conde Resort ofera un decor pitoresc si vedere spre ocean de la locatia sa de pe Plaja Meloneras. Are un spa, piscina mare în aer liber si parcare privata gratuita.
Luna de Miere

de la 731 €
Hotelul Ifa Catarina este situat in Playa del Inglés, la 250 de metri de dunele de nisip din Maspalomas. Acest hotel are un restaurant, un bar, 2 piscine in aer liber ?i un centru de fitness.
Luna de Miere

Aboneaza-te la newsletter!