»
Exotice » Insulele Canare » Gran Canaria » Gran Canaria - Lopesan Villa del Conde Resort 5*

Gran Canaria - Lopesan Villa del Conde Resort 5*

Luna de Miere

Lopesan Villa del Conde Resort ofera un decor pitoresc si vedere spre ocean de la locatia sa de pe Plaja Meloneras. Are un spa, piscina mare în aer liber si parcare privata gratuita.


de la 875.00

Descriere

Lopesan se afla la 800 de metri de rezervatia naturala Maspalomas. Acest complex mare cu spa are gradini amenajate si camere spatioase.

Toate camerele cu aer conditionat ofera un decor elegant în culori stralucitoare. Fiecare are balcon sau terasa, TV prin satelit si un minibar.

Exista 5 restaurante, incluzând un bufet, un restaurant mediteranean si unul italian. Alpendre Salt Grill serveste un bufet de salate mare, în timp ce Patio Café ofera prajituri si clatite. Exista 6 baruri, unul dintre ele oferind muzica live.

Centrul de spa se întinde pe 1,200m² si este situat chiar pe malul marii. Are bai turcesti, o sauna africana, piscina de flotatie si circuit hidrotermal. Sunt disponibile o serie de tratamente la un cost suplimentar.

,
,


Oferte Similare

de la 996 €
Situat la 800 de metri de plaja Maspalomas din Gran Canaria, acest complex de lux dispune de un spa, cazino si piscine incalzite in stil laguna, amplasate in gradini tropicale. Fiecare camera are balcon propriu.
Luna de Miere

de la 786 €
Dune de nisip si ocean intr-un singur loc ? Da, este posibil la hotelul Hotel Riu Palace Maspalomas 4* din Insulele Canare

 

Luna de Miere

de la 731 €
Hotelul Ifa Catarina este situat in Playa del Inglés, la 250 de metri de dunele de nisip din Maspalomas. Acest hotel are un restaurant, un bar, 2 piscine in aer liber ?i un centru de fitness.
Luna de Miere

de la 720 €
Acest club all-inclusive este situat in partea superioara a localitatii San Agustín si este amplasat intr-un parc de 4 ha, oferind o panorama fantastica a Atlanticului si a vastelor dune de nisip Maspalomas.
Luna de Miere

Aboneaza-te la newsletter!