»
Exotice » Rep.Dominicana » The Royal Suites Turquesa 5 *

The Royal Suites Turquesa 5 *

Luna de Miere

Sejur de 7 nopti in Republica Dominicana la The Royal Suites Turquesa 5 *.

 de la 1582.00

Descriere

The Royal Suites Turquesa 5 *
 DESCRIERE:

Aceasta proprietate de lux destinata exclusiv adultilor se afla în cadrul complexului format din 4 hoteluri Grand Palladium, la ale carui facilitati beneficiaza de acces complet, si include un centru spa cu servicii complete, numeroase restaurante si nenumarate optiuni de agrement.

La complexul Royal Suites Turquesa, oaspetii vor gasi toate facilitatile necesare pentru un sejur de neuitat. Exista diverse piscine, un club de noapte, magazine de cadouri si saloane de înfrumusetare. Complexul asigura o gama larga de activitati de agrement, inclusiv fotbal, tenis, baschet si volei.

Complexul Royal Suites Turquesa este situat ideal, pe frumoasele plaje ale Republicii Dominicane. La mica distanta exista activitati precum pescuit la mare adâncime, scufundari, windsurfing si snorkeling. De asemenea, în apropiere sunt disponibile atractii precum parcul acvatic Manati si o serie de centre comerciale.

Bavaro este o alegere excelenta pentru calatorii interesati de Ambianta, Atmosfera si Sporturi acvatice.TARIF

  Plecare Durata Tip Camera Tip Masa Operator Tarif(de pers.)  
  München (DE) 7 nopti Junior suite All Inclusive 1 582,00 EUR  
 
Tariful total: 3 164,00 EUR (tariful total pentru 2 persoane(a)

,


Oferte Similare

de la 1490 €
Luna de Miere

de la 1582 €

Sejur de 7 nopti in Republica Dominicana la The Royal Suites Turquesa 5 *.

 

Luna de Miere

de la 980 €
Situat in zona de Punta Cana in partea de est a Republicii Dominicane, una dintre cele mai populare destinatii de vacanta din Sun Island.

de la 1070 €
Hotelul ofera un program de sporturi in aer liber cu bicicleta/ciclism montan, tenis, volei de plaja, volei, baschet, minigolf si golf

Aboneaza-te la newsletter!