»
Exotice » Thailanda

de la 1690 €
Luna de Miere

de la 1790 €
 Vei avea la dispozitie timp libera pentru a explora pe cont propriu capitala malaeziana Kuala Lumpur si a sta la plaja in cunoscuta statiune Krabi
Luna de Miere

de la 990 €
 Vei petrece zile relaxante pe plajele din Krabi bucurandu-te de soare, plaja si multitudinea de sporturi nautice. Krabi este si loc de pornire spre insulele din Marea Andaman, parcurile nationale si plajelele de pe tarm. Multe dintre insule sunt nelocuite sau virgine, majoritatea apartinand Parcului Marin Koh Phi Phi.
Luna de Miere Last Minute Low Cost

de la 1550 €
 Vei petrece zile relaxante pe plajele din Koh Samui.Te poti bucura de soare, nisip si de mare, de zonele comerciale ale statiunii, poti aborda o multitudine de sporturi nautice sau poti alege unul dintre tururile optionale.
Luna de Miere Family Travel

de la 1550 €
Poti face o incursiune si in Phuket Town mai ales pentru restaurantele locale dar si pentru saloanele de body massage, cele mai bune din toata insula.
Luna de Miere

de la 1450 €
Asezat chiar in centrul tarii, la varsarea Fluviului Chao Phraya in Golful Thailandei, Bangkok este un oras spectacol in sine, cu lumini colorate, tarabe cu flori, fructe si obiecte de artizanat, muzica si dansuri in aer liber.
Luna de Miere

de la 1090 €
 Vei petrece zile relaxante pe plajele din Phuket bucurandu-te de soare, plaja si multitudinea de sporturi nautice. Dupa o zi relaxanta de plaja asteapta-te la o viata de noapte agitata, in zona Patong un amestec intre Rimini, Ibiza si Mallorca.
Luna de Miere

1 


Aboneaza-te la newsletter!