»
Politica de confidentialitate
Politica de confidentialitate a website-ului "www.citrustravel.ro"

Politica de confidentialitate va informeaza despre informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra atunci când utilizati site-ul nostru. În colectarea acestor informatii, noi actionam în calitate de operator de date personale si, prin lege, suntem obligati sa va furnizam informatii despre noi, despre scopul si modul în care folosim datele dvs. si despre drepturile pe care le aveti asupra datelor dvs. personale.

Politica si practicile noastre de protejare a datelor se focuseaza pe procesarea, schimbul si stocarea corespunzatoare si legala a informatiilor cu caracter personal si totodata pe asigurarea confidentialitatii, integritatii si disponibilitatii.

Prin urmare, prin lectura politicii de confidentialitate, veti afla toate drepturile dumneavoastra si toate informatiile în legatura cu prelucrarea datelor personale.

Politica de confidentialitate a datelor se bazeaza pe urmatoarele principii de protectie a datelor:

  • Procesarea datelor personale se va face într-o maniera legala, corecta si transparenta;
  • Colectarea datelor personale se va face numai în scopuri specificate, explicite si legitime si datele nu vor fi procesate mai departe într-o maniera incompatibila cu acele scopuri;
  • Colectarea datelor personale va fi adecvata, relevanta si limitata la informatiile necesare scopului procesarii;
  • Datele personale vor fi reale si, acolo unde este necesar, actualizate;
  • Se vor lua toate masurile necesare pentru a se asigura ca datele incorecte sunt sterse sau corectate fara întârziere;
  • Datele personale vor fi pastrate într-o forma ce permite identificarea persoanei vizate si pentru o perioada nu mai lunga decât cea în care datele personale sunt procesate;
  • Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate într-o maniera ce asigura securitatea necesara;
  • Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte decât în cazul în care este necesar în scopul oferirii de servicii;
  • Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, împotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor atât cât si de la dreptul portabilitatii datelor.
Datele personale:

Date personale înseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila(persoana subiect). Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate în legatura cu alte date) ce se refera la persoana subiect, cum ar fi nume, data de nastere, adrese, adrese de e-mail, numere de telefon, etc.
1. Cine suntem noi?
 

Numele organizatiei: SC CADISERV S.R.L.
Numar înregistrare Registrul Comertului: J12/1946/2003
Cod unic de identificare: 15591916
Adresa sediului: TRAIAN 58, CLUJ-NAPOCA, CLUJ
E-mail: office@citrustravel.ro
Telefon: 0784800900

Detaliile de contact ale responsabilului nostru cu protectia datelor (DPO) sunt:

ZEGREAN STEFANIA , adresa de e-mail: office@citrustravel.ro

2. Cum folosim informatiile dvs.?
2.1. Când folositi site-ul nostru

Atunci când utilizati site-ul nostru pentru a cauta produsele si serviciile noastre si pentru a vizualiza informatiile pe care le punem la dispozitie, un numar de cookie-uri sunt utilizate de noi (cookies first party) si de terte parti (cookies third party) pentru a permite functionarea site-ului, pentru a colecta informatii utile despre vizitatori si pentru a va oferi o experienta cât mai buna în utilizarea site-ului nostru.

2.2. Ce sunt cookie-urile?
Cookie-urile sunt mici fisiere text care sunt plasate pe dispozitivul utilizatorului pentru a urmari modul de utilizare si a înregistra preferintele. Cookie-urile noastre nu contin informatii care pot indentifica persoane. Colectam anumite informatii automatizat prin utilizarea cookie-urilor si tehnologiilor de urmarire cum ar fi adrese Internet Protocol (IP), tip de browser, Furnizor Internet (Internet Service Provider - ISP), referinte/iesiri pagini, paginile vizualizate pe site-ul nostru (ex. pagini HTML, grafice), sistem operare, data/ora si/sau seria de click-uri pentru a analiza trendul ca ansamblu si a administra site-ul. Utilizatorii site-ului pot controla folosirea cookie-urilor la nivelul browser-ului, dar daca utilizatorul decide sa dezactiveze cookie-urile aceasta actiune va determina o limitare a anumitor caracteristici si functii în website-ul si serviciile noastre.

Unele dintre cookie-urile pe care le folosim sunt strict necesare pentru ca site-ul nostru sa functioneze si nu va cerem consimtamântul de a le introduce în calculatorul dvs. Aceste cookie-uri sunt prezentate mai jos.
 

Numele cookie-ului Scopul Informatii suplimentare
SESS# Pastreaza starile utilizato- rilor în întreaga solicitare a paginilor Expira: Eliminat la sfârsitul sesiune
__cfduid Utilizat de reteaua de continut, Cloudflare, pentru a identifica traficul web de încredere. Expira: 1 an
Furnizor: Cloudflare

Cu toate acestea, pentru acele cookie-uri care sunt utile, dar nu strict necesare, vom cere mereu consimtamântul dvs. înainte de a le plasa. Acestea sunt:
 

Numele cookie-ului Scopul Informatii suplimentare
_ga Google Analytics: folosit pentru distinge utilizatorii. Expira: 2 ani
Furnizor: google -analytics.com
_gat Google Analytics: folosit pentru reduce viteza de solicitare. Expira: fiecare 1 minut
Furnizor: google -analytics.com
_gid Google Analytics: folosit pentru distinge utilizatorii. Expira: 24 ore
Furnizor: google -analytics.com
_zlcmid Este utilizat de Zopim pentru a furniza chat live pe site-ul nostru. Expira: 1 an
Furnizor: zopim.com
_hjIncludedInSample Folosim un serviciu numit HotJar pentru a colecta date despre calatoria vizita-torilor prin site-urile noastre si zonele site-ului care primesc atentie. Acest lucru ne ajuta sa optimizam designul site-ului. Expira: Session
Furnizor: hotjar.com
ads/ga-audiences,
ads/user-lists/#
Folosit de Google AdWords pentru a afisa reclame cu ofertele noastre celor care au vizitat site-ul nostru. Expira: Session
Furnizor: google -analytics.com
collect Folosit pentru a trimite date catre Google
Google Analytics despre statisticile vizitatorilor.
Expira: Session
Furnizor: google-analytics.com
Fr, tr Utilizat de Facebook pentru livra o serie de reclame cu ofertele noastre Expira: 3 luni
Furnizor: facebook.com
GPS Înregistreaza un ID unic pe dispozitivele mobile pentru a permite urmarirea pe baza locatiei GPS geografice. Expira: Session
Furnizor: youtube.com
IDE Folosit de Google DoubleClick pentru înregistrare si raporteaza actiunile utilizatorului site-ului dupa ce a vazut sau a facut clic pe unul dintre anunturile agentului de publicitate, în scopul de a masura eficacitatea unui anunt si de a prezenta anunturi relevante utilizatorului. Expira: Session
Furnizor: doubleclick.net
test_cookie Se utilizeaza pentru a verifica daca browserul utilizatorului accepta cookie-uri. Expira: Session
Furnizor: doubleclick.net
VISITOR_INFO1_LIVE Încearca sa evalueze latimea de banda a utilizatorilor pe paginile cu videoclipuri YouTube integrate. Expira: 179 zii
Furnizor: youtube.com
YSC Înregistreaza un cod unic pentru a pastra statisticile despre ce videoclipuri YouTube a vazut utilizatorul. Expira: Session
Furnizor: youtube.com
zte# Salveaza un ID de chat live Zopim care recunoaste un dispozitiv între vizite în timpul unei sesiuni de chat. Expira: Session
Furnizor: zopim.com

Pe lânga cookie-urile pe care le folosim, lucrând cu terte parti pentru a va oferi o experienta oportuna, acestea plaseaza diverse cookie-urile în calculatorul dvs., însa doar cu consimtamântul dvs. Acestea sunt aratate mai jos.
 

Numele cookie-ului Scopul Informatii suplimentare
_ga Google Analytics: folosit pentru distinge utilizatorii. Expira: 2 ani
Furnizor: google -analytics.com
_gat Google Analytics: folosit pentru reduce viteza de solicitare. Expira: fiecare 1 minut
Furnizor: google -analytics.com
_gid Google Analytics: folosit pentru distinge utilizatorii. Expira: 24 ora
Furnizor: google -analytics.com
_zlcmid Este utilizat de Zopim pentru a furniza chat live pe site-ul nostru. Expira: 1 an
Furnizor: zopim.com
_hjIncludedInSample Folosim un serviciu numit HotJar pentru a colecta date despre calatoria vizita-torilor prin site-urile noastre si zonele site-ului care primesc atentie. Acest lucru ne ajuta sa optimizam designul site-ului. Expira: Session
Furnizor: hotjar.com
ads/ga-audiences,
ads/user-lists/#
Folosit de Google AdWords pentru a afisa reclame cu ofertele noastre celor care au vizitat site-ul nostru. Expira: Session
Furnizor: google -analytics.com
collect Folosit pentru a trimite date catre Google
Google Analytics despre statisticile vizitatorilor.
Expira: Session
Furnizor: google-analytics.com
Fr, tr Utilizat de Facebook pentru livra o serie de reclame cu ofertele noastre Expira: 3 luni
Furnizor: facebook.com
GPS Înregistreaza un ID unic pe dispozitivele mobile pentru a permite urmarirea pe baza locatiei GPS geografice. Expira: Session
Furnizor: youtube.com
IDE Folosit de Google DoubleClick pentru înregistrare si raporteaza actiunile utilizatorului site-ului dupa ce a vazut sau a facut clic pe unul dintre anunturile agentului de publicitate, în scopul de a masura eficacitatea unui anunt si de a prezenta anunturi relevante utilizatorului. Expira: Session
Furnizor: doubleclick.net
test_cookie Se utilizeaza pentru a verifica daca browserul utilizatorului accepta cookie-uri. Expira: Session
Furnizor: doubleclick.net
VISITOR_INFO1_LIVE Încearca sa evalueze latimea de banda a utilizatorilor pe paginile cu videoclipuri YouTube integrate. Expira: 179 zii
Furnizor: youtube.com
YSC Înregistreaza un cod unic pentru a pastra statisticile despre ce videoclipuri YouTube a vazut utilizatorul. Expira: Session
Furnizor: youtube.com
zte# Salveaza un ID de chat live Zopim care recunoaste un dispozitiv între vizite în timpul unei sesiuni de chat. Expira: Session
Furnizor: zopim.com

Pentru mai multe informatii despre utilizarea cookie-urilor, consultati politica noastra privind cookie-urile.

2.3. Când trimiteti o solicitare prin intermediul site-ului nostru

Cand comanzi sau achizitionezi un serviciu de pe site-ul nostru, iti vom cere sa ne furnizezi informatii cu caracter personal, inclusiv numele si prenumele, data nasterii, sexul, adresa, detaliile documentului de identitate folosit in calatorie (carte de identitate sau pasaport), numarul de telefon, adresa de email, informatii cu privire la cartea de credit si nationalitatea, detaliile pentru facturare, inclusiv CNP, o copie a cartii de identitate a persoanei care plateste cu numerar/card prin POS-ul de la receptia noastra.

Pe baza alegerii tale, dintre serviciile noastre, daca acestea includ un bilet de avion, vom retine, de asemenea, urmatoarele informatii: numarul biletului de avion, numarul rezervarii, pretul biletului, codul de rezervare, numarul zborului, data si locul plecarii/intoarcerii, destinatia zborului si orice alte detalii privitoare la serviciul legat de biletul de avion.

Daca serviciile alese de tine includ cazare la hotel, pachete de calatorie, inchirierea unei masini, transferuri, bilete la destinatie sau orice alt serviciu de calatorie, vom retine urmatoarele informatii: numarul rezervarii, numarul voucherului, pretul rezervarii, denumirea hotelului, numarul de stele al hotelului, destinatia sau orice alte informatii legate de serviciile de cazare/pachetul de calatorie.

In cazul in care serviciile alese de tine sunt legate de un numar de asigurare de calatorie, vom retine, de asemenea, toate informatiile legate de asigurare: destinatia, perioada acoperita, pretul asigurarii, detaliile cu caracter personal asigurate.

Cand te abonezi la Newsletter-ul citrustravel.ro iti vom cere sa ne furnizezi cel putin adresa ta de e-mail si numele, iar datele privind locatia sau alte detalii cu privire la preferintele tale de calatorie poti sa le refuzi.

Cand ne scrii, folosind formularele de pe site-ul nostru, iti cerem sa ne furnizezi datele tale de contact: numele si prenumele, adresa de email, numarul de telefon.

Utilizam aceste informatii pentru a raspunde cererii dvs., inclusiv furnizarea de informatii despre produsele si serviciile noastre. Putem sa va trimitem un e-mail de mai multe ori dupa ce ati facut o solicitare, pentru a ne asigura ca am raspuns la întrebarea dvs. si pentru a îmbunatati experienta utilizatorilor nostri.

Cand vizitezi website-ul citrustravel.ro, colectam automat anumite informatii, care includ, dar nu se limiteaza la adresa ta IP, informatii cookie, mai exact data si ora la care ai accesat serviciile noastre, hardware-ul, software-ul sau browser-ul pe care le folosesti si informatiile despre sistemul de operare al computerului tau, cum ar fi setarile privind limba si locatia de unde accesezi serviciile noastre.

Cand achizitionezi un serviciu sau ceri o oferta de pe site-ul nostru, poti face o calatorie cu alte persoane, ale caror detalii ni le furnizezi ca parte a procesului de rezervare sau poti achizitiona un serviciu in numele altcuiva. In aceste conditii, este responsabilitatea ta sa te asiguri ca persoana ale carei date cu caracter personal le-ai furnizat este informata despre acest lucru si a inteles si a acceptat modul in care folosim informatiile respective, conform descrierii din Politica de confidentialitate.

3. Ce facem cu datele personale?

3.1. Furnizarea serviciilor noastre

In primul rand, folosim datele tale cu caracter personal pentru a iti furniza serviciile de calatorie pe care le-ai comandat.

3.2. Comunicarea cu tine

Utilizam datele tale cu caracter personal pentru a te contacta in legatura cu serviciile pe care le-ai achizitionat de la noi. Este posibil sa te contactam prin email, posta, telefon sau prin mesaje text. Metoda depinde de informatiile de contact pe care ni le-ai impartasit anterior si de metoda prin care ne-ai contactat.

Motivele pentru care te-am putea contacta includ:

  1. gestionarea serviciilor de calatorie pe care le-ai achizitionat;
  2. confirmarea, din partea ta, a detaliilor calatoriei tale;
  3. oferirea, in mod gratuit, a serviciilor noastre de consultanta pentru serviciile legate de calatoria achizitionata: cum sa ajungi de la aeroport la hotel, ce sa vizitezi la destinatie, care zona din destinatia aleasa este recomandata pentru rezervarea cazarii etc.;
  4. raspunsul la sau gestionarea oricaror cereri din partea ta;
  5. trimiterea, catre tine, a unui chestionar sau invitatia de a ne oferi o recenzie a experientei avute cu noi, in urma achizitionarii serviciilor noastre;
  6. trimiterea, catre tine, a altor informatii sau materiale administrative, legate de serviciile pe care le-ai achizitionat, cum ar fi alertele de securitate, cum sa ne contactezi in cazul in care ai nevoie de asistenta cat timp esti plecat si informatiile care consideram ca ti-ar putea fi utile in planificarea vacantei tale;
3.3. Activitati de marketing

Utilizam datele cu caracter personal furnizate de tine pentru activitati de marketing, care pot include:


  1. utilizarea adresei tale de email, pentru a iti trimite buletinul informativ (Newsletter) cu privire la produsele si serviciile noastre. Poti sa te dezabonezi de la comunicarile de marketing prin email, in orice moment, facand click pe link-ul Unsubscribe, inclus la finalul fiecarui email;
  2. pe baza informatiilor suplimentare pe care alegi sa ni le furnizezi (prin intermediul formularului nostru de abonare la newsletter, care se gaseste aici >> https://www.citrustravel.ro/ ), putem include in Newsletter-urile noastre oferte personalizate, pentru a iti permite sa alegi dintre cele mai bune oferte care te-ar putea interesa;
  3. daca participi la alte activitati promotionale pe care le desfasuram, vor fi utilizate informatii relevante pentru administrarea acestor activitati;
  4. din cand in cand, este posibil sa iti cerem sa participi la cercetari de marketing. Cand esti invitat sa participi la astfel de cercetari, vei primi toate informatiile necesare pentru a intelege care sunt datele cu caracter personal colectate si cum datele tale cu caracter personal sunt utilizate in continuare.
Este necesar sa ai cel putin 16 ani pentru a te abona la comunicarile noastre de marketing prin email.

3.4. Scopuri juridice

În anumite situatii putem fi nevoiti sa dezvaluim date personale ca si raspuns la cererile autoritatilor de supraveghere pentru a îndeplini cerinte legale. De asemenea vom divulga informatii personale daca este cerut de lege, de exemplu pentru a ne conforma cu o citatie sau alte procese legale, atunci când consideram de buna credinta ca divulgarea datelor este necesara pentru a ne proteja drepturile, siguranta clientilor sau siguranta celorlalti, investigarea fraudelor sau ca raspuns la o cerere a autoritatilor publice.

Este posibil sa utilizam datele tale pentru a ne respecta obligatiile legale impuse de autoritati, cum ar fi de exemplu, obligatii privind pastrarea înregistrarilor, a documentelor justiticative potrivit legii contabilitatii si altele. În aceasta situatie, temeiul prelucrarii este impus de interesul public.

De asemenea, este posibil sa iti utilizam datele, daca este necesar, cu scopul de a respecta ordinele instantelor de judecata.

3.5. Securitatea sediului nostru

Folosim un sistem de supraveghere video, pentru a asigura securitatea sediului nostru, in scopuri legate de siguranta persoanelor si securitatea cladirilor si a proprietatii. Pentru sprijinirea acestor scopuri, supravegherea video este folosita in fiecare agentie. Sistemul de supraveghere video reprezinta si un instrument de protectie a datelor si este folosit pentru monitorizarea zonelor exterioare si interioare ale birourilor noastre, acolo unde nu exista asteptari rezonabile privind viata privata.

3.6. Interese legitime

Este posibil sa iti folosim informatiile pentru interesele noastre legitime, pentru a-ti putea oferi cel mai bun si adecvat continut al site-ul web, al email-urilor si buletinelor informative, pentru a imbunatati si promova produsele si serviciile noastre si continutul site-ului nostru web si pentru monitorizarea apelurilor, in scopuri administrative, inclusiv pentru securitatea sediului nostru si in scopuri juridice, însa doar în baza consimtamântului acolo unde se impune.

In cazul in care te-ai abonat la newsletter-ul nostru, ai optiunea de a renunta la primirea unor astfel de newsletter-uri atat in momentul achizitionarii serviciului sau facand click pe butonul "unsubscribe"/dezabonare de la finalul fiecarui email, cat si trimitandu-ne un e-mail cu textul "Unsubscribe" la office@citrustravel.ro .

3.7. Distribuirea si divulgarea informatiilor cu caracter personal

Ca regula, citrustravel.ro nu va furniza (prin vanzare sau inchiriere) catre terti informatiile tale cu caracter personal. Cu toate acestea, citrustravel.ro va transmite informatiile catre terti, cand acest lucru este necesar in scopul prelucrarii datelor, cum ar fi urmatoarele cazuri:

¾ Furnizorii de servicii de calatorie

Datele cu caracter personal necesare furnizarii serviciilor de calatorie pe care le-ai achizitionat vor fi transferate companiilor terte, pentru ca serviciile de calatorie comandate sa fie prestate, companiilor aeriene/operatori de zbor; hoteluri/pensiuni si societatior de asigurare, daca este cazul.

¾ Partenerii de afaceri

Este posibil sa lucram cu parteneri de afaceri, care ofera servicii comercializate pe site-ul nostru (cazare, asigurare, furnizori de plati sau alte servicii legate de calatorii). In momentul in care achizitionezi un serviciu de la noi, anumite date cu caracter personal necesare pentru furnizarea unor astfel de servicii, cum ar fi numele si adresa ta de email, adresa de domiciliu, detaliile de plata si alte informatii relevante, pot fi transmise partenerilor nostri de afaceri. Datele transmise partenerilor nostri de afaceri sunt limitate la datele cu caracter personal necesare pentru furnizarea serviciului, conform celor stabilite de partenerii de afaceri.

¾ Autoritatile competente

Este posibil sa divulgam date cu caracter personal institutiilor care aplica legea, in masura in care acest lucru este solicitat prin lege sau este strict necesar pentru prevenirea, depistarea sau urmarirea penala a infractiunilor si a fraudelor sau daca suntem altfel obligati, prin lege, sa facem acest lucru.

¾ Alte situatii

In anumite situatii specifice, cand colectam datele tale cu caracter personal, este posibil sa iti cerem consimtamantul pentru transmiterea respectivelor date catre terti. In acest caz, te vom informa cu privire la o astfel de prelucrare si nu vom efectua transmiterea datelor inainte de a obtine consimtamantul tau.

3.8. Persoanele imputernicite cu prelucrarea datelor personale

Pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, putem utiliza persoane imputernicite pentru prelucrarea datelor personale, precum furnizori de solutii IT necesare pentru managementul afacerii, inclusiv solutii de contabilitate, furnizori de solutii de management contractual sau organizatori de conferinte. Vom incheia acorduri pentru prelucrarea datelor cu caracter personal cu toate persoanele imputernicite cu prelucrarea datelor personale, care vor include clauze corespunzatoare, care sa ne asigure ca acestea isi asuma obligatiile de a prelucra datele cu caracter personal (inclusiv obligatia de a le sterge) in acord deplin cu legile aplicabile si ca ofera o protectie adecvata datelor tale cu caracter personal.

În interiorul organizatiei sunt luate masuri adecvate pentru siguranta si accesul la datele personale.

4. Durata stocarii

Am implementat masuri tehnice si organizatorice, pentru a organiza procesul si criteriile prezentate pentru stergerea datelor tale cu caracter personal.

Datele furnizate ar trebui pastrate nu mai mult decât este necesar. Datele personale vor fi pastrate 3 ani de la ultima comanda, ulterior urmând a fi sterse. Daca exista investigatii care se deruleaza la momentul împlinirii termenului, aceste fisiere se vor pastra atât timp cât se va considera necesar.

Cu privire la datele prelucrate în scopuri de marketing si considerând faptul ca subiectii au dat un consimtamânt valabil, datele pot fi prelucrate pâna când subiectul îsi va retrage consimtamântul.

Facturile care contin date personale se vor pastra 10 ani, potrivit legii, iar datele personale mentionate in comenzi de turism/contracte sunt pastrate atat cat prevede legea contabilitatii si legislatia in materie de arhivare.

Datele tale cu caracter personal vor fi sterse in momentul in care nu mai sunt necesare, in mod rezonabil, scopurilor autorizate sau atunci cand iti retragi consimtamantul (acolo unde este cazul). Cu toate acestea, vom retine datele tale cu caracter personal, acolo unde este necesar ca noi sa sustinem sau sa te aparam pe tine sau alte persoane impotriva oricaror revendicari legale, pana la sfarsitul perioadei relevante de pastrare sau pana cand revendicarile in cauza au fost solutionate.

Regulamentul prevede ca datele vor fi prelucrate într-un mod care asigura securitatea adecvata a datelor cu caracter personal, inclusiv protectia împotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale si împotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorarii accidentale, prin luarea de masuri tehnice sau organizatorice corespunzatoare.

5. Securitatea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt securizate impotriva amenintarilor si noi ne asiguram ca acestea sunt protejate de o infrastructura IT si masuri de securitate corespunzatoare. Mai mult decat atat, am implementat masuri interne, care ne permit sa descoperim, sa notificam si sa documentam incalcarile de securitate, in cel mai scurt timp posibil.

Daca descoperim orice incalcare a datelor cu caracter personal, care prezinta un risc pentru drepturile si libertatile tale, vom informa Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in termen de 72 ore. Vei fi informat cu privire la incalcarea datelor tale cu caracter personal, daca acest lucru duce la un risc ridicat pentru drepturile si libertatile tale.

6. Drepturile tale cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Ne puteti întreba ce informatii avem despre dumneavoastra si ne puteti cere sa le corectam daca sunt inexacte. Daca v-am cerut consimtamântul dvs. pentru a procesa datele personale, puteti retrage acest consimtamânt în orice moment.

Daca prelucram datele dvs. personale pentru a îndeplini un contract sau în temeiul consimtamântului, puteti sa ne cereti sa va oferim o copie a informatiilor într-un format care sa poata fi citit, astfel încât sa îl puteti transfera altui furnizor .

Daca prelucram datele dvs. personale pe baza de consimtamânt sau de interes legitim, puteti solicita stergereadatelor dvs.

Aveti dreptul sa ne cereti sa nu mai folosim informatiile dvs. pentru o perioada de timp daca credeti ca nu facem acest lucru în mod legal.

În cele din urma, în anumite circumstante, puteti sa ne cereti sa nu luam decizii care sa va afecteze utilizându-va prelucrarea automatizata sau profilarea.

Toate drepturile indicate se pot concluziona astfel: dreptul de acces la datele personale, rectificarea sau stergerea acestora, restrictionarea prelucrarii sau a dreptului de a se opune prelucrarii, precum si dreptul la portabilitatea datelor. Portabilitatea datelor presupune posibilitatea dumneavoastra de a ne solicita sa transferam toate datele pe care le detinem unei alte persoane indicate expres de catre dumneavoastra.

Pentru a trimite o solicitare privind datele dvs. personale prin e-mail, posta sau telefon, utilizati informatiile de contact furnizate mai sus în sectiunea Cine suntem noi din aceasta politica. Vom raspunde solicitarilor dumneavoastra în maxim 30 de zile de la data solicitarii. In cazul in care vom avea nevoie de mai multe informatii de la tine sau daca intampinam dificultati in solutionarea cererii tale, te vom informa fara intarziere cu privire la faptul ca avem nevoie de mai mult timp pentru a efectua o analiza corespunzatoare a cererii tale.

7. Dreptul de a depune plângere

Daca aveti o plângere cu privire la utilizarea de catre dvs. a informatiilor dvs., am prefera sa ne contactati prima oara pe noi, pentru a putea remedia în mod amiabil cererea. Cu toate acestea, puteti, de asemenea, sa contactati Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal pentru Informatii prin intermediul site-ului lor la http://www.dataprotection.ro sau sa le scrieti la adresa:

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania

8. Transferul datelor cu caracter personal catre o tara terta

Tara terta înseamna o tara situata în afara UE. Nu transferam direct date cu caracter personal într-un astfel de stat însa partenerii nostri (Google si Facebook) informeaza ca respecta prevederile regulamentului european si ofera astfel, un standard adecvat de protectie a datelor.

9. Securitatea procesarii

Vom procesa datele în mod sigur, vom aplica si mentine masuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale împotriva distrugerii sau pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, în mod special atunci când procesarea presupune transmiterea datelor printr-o retea atât cât si împotriva oricarei alte forme de procesare ilegala. Întrebari legate de securitatea datelor personale pot fi trimise catre adresa de e-mail indicata mai sus .

Eventuale e-mailuri de marketing pot fi trimise doar cu consimtamântul dumneavoastra expres. Aceasta forma specifica de consimtamânt trebuie data în mod liber, informata specific si precis. Aceste cereri sunt îndeplinite atunci când ati optat sa primiti e-mailuri de marketing (ati aprobat activ).

Veti avea mereu dreptul de a obiecta, la cerere si fara costuri, la procesarea datelor cu caracter personal în scopuri de marketing direct fara a trebui sa furnizeze justificari concrete.

E-mailurile de marketing contin informatii pe care le consideram interesante pentru dumneavoastra, atât cât si stiri de ultima ora legate de produsele si serviciile noastre.

10. Actualizari la aceasta politica de confidentialitate

Revizuim regulat si, daca este cazul, actualizam periodic aceasta politica de confidentialitate atunci când intervin modificari în urma prestarii de servicii. Daca vrem sa folosim datele dvs. personale într-un mod pe care nu l-am identificat anterior, va vom contacta pentru a va oferi informatii despre acest lucru si, daca este necesar, pentru a va solicita acordul.

Vom actualiza numarul versiunii si data acestui document de fiecare data când acesta este modificat.
 

Politica aprobata în data de: 24/05/2018
Politica devine operationala din data de: 25/05/2018
Urmatoarea revizuire va avea loc în data de: 25/09/2018

Politica si practicile noastre de protejare a datelor se focuseaza pe procesarea, schimbul si stocarea corespunzatoare si legala a informatiilor cu caracter personal si totodata pe asigurarea confidentialitatii, integritatii si disponibilitatii.

Website-ul nostru este în conformitate cu Regulamentul General de Protectie a Datelor ("GDPR"), (Regulament (EU) 2016/679).

Va multumim pentru interesul acordat fata de website-ul www.citrustravel.ro

Pentru orice întrebari suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate, va rugam sa va adresati la: CADISERV SRL, cu sediul în CLUJ-NAPOCA, str. TRAIAN nr. 58, jud. CLUJ, înregistrata la Registrul Comertului de pe lânga Tribunalul CLUJ sub nr. J12/1946/2003, având codul de înregistrare fiscala CIF 15591916, telefon 0784800900 sau la adresa de e-mail:office@citrustravel.ro
 


Aboneaza-te la newsletter!