»
Low cost
de la 500 €
The Grand Resort: parte a lantului Red Sea Hotels, este alcatuit din mai multe cladiri, cu arhitectura unica, invocand lumea celor o mie si una de nopti, este alegerea ideala pentru un sejur relaxant, cu raport calitate-pret bun.
Low Cost

de la 500 €
Hotel elegant, cu servicii de incredere, este situat in Sharm el Sheikh, in zona Ras Um Sid, oferind o priveliste superba asupra Marii Rosii. Este recomandat cuplurilor si familiilor cu copii mai mari. Intrarea in mare se face de pe ponton, apa fiind adanca, se recomanda accesul doar persoanelor, care stiu sa inoate (incaltaminte de plaja recomandata). Plaja este amenajata cu sezlonguri, umbrele si beach bar. Gradina hotelului este furmos ingrijita, amenajata cu piscine, sezlonguri si umbrele. Prosoapele de plaja sunt pregatite in camere, in genti de plaja personalizate cu sigla Red Sea Hotels. 
Low Cost

de la 750 €
Pentru a va inscrie in unul din urmatoarele grupuri pe anul 2020 si pentru a afla mai multe detalii va rog sa luati legatura cu Stefania.
Last Minute Low Cost

de la 230 €
Resortul de 4 stele Green Village inseamna deopotriva o vacanta pe litoral si o evadare in inima Deltei. Va recomandam calduros excursiile pe canalele si lacurile din acesta zona unica in Europa. Baza nautica este dotata cu barci rapide, barci pescaresti si caiace.
Amatorii de pescuit pot avea surpriza unor capturi de mari dimensiuni (in fiecare an se prind somni de 60-80 kg).
Birdwatching-ul sau vanatoarea fotografica reprezinta alternative spectaculoase pentru turistul specialist sau incepator.
Low Cost Family Travel

de la 603 €
Last Minute Low Cost

de la 130 €

Low Cost

de la 549 €
Last Minute Low Cost

de la 539 €
Last Minute Low Cost

de la 525 €
Last Minute Low Cost

de la 539 €
Last Minute Low Cost

de la 1127 €
Acest hotel de 4 stele este chiar pe plaja din Rimini, la aproximativ 1 km de la Aeroportul Federico Fellini. Bar, receptie si room service sunt disponibile 24 de ore pe zi. Micul dejun consta într-un bufet copios.
Last Minute Low Cost Family Travel

de la 961 €
O echipa dinamica, un restaurant bun si o amplasare excelenta pe malul marii, iata doar cateva din lucrurile pe care le veti gasi la Hotelul Viena Ostenda din Marina Centro. Aceasta proprietate dateaza din secolul al XVIII-lea si este situata în zona pietonala principala din Rimini.
Last Minute Low Cost

de la 818 €
Hotelul este situat la 100 m de plaja. Aeroportul se afla la 12 km
Last Minute Low Cost Family Travel

de la 826 €
Beneficiind de o locatie centrala în Dubai, pe strada Sheikh Zayed, Grand Millennium Dubai ofera WiFi gratuit în toate zonele si camere spatioase. Acesta are o piscina pe acoperis, cu vedere panoramica la oras. Oaspetii hotelului au la dispozitie locuri de parcare gratuite.
Last Minute Low Cost

de la 598 €
Aflat la 500 de metri de plaja Playa de Palma, Grupotel Taurus Park ofera terenuri de tenis, piscine interioare si în aer liber, o cada cu hidromasaj si o sala de sport. Fiecare camera are aer conditionat si balcon.
Last Minute Low Cost Family Travel

de la 651 €
Alba Queen ofera camere moderne si spatioase în centrul municipalitatii Çolakli, la 6 km de Side. Numeroasele facilitati ale hotelului includ o portiune de plaja privata, piscine cu tobogane de apa si room service cu program non-stop.
Luna de Miere Low Cost

de la 699 €
Situat la malul marii, Alva Donna Beach Resort Comfort are o zona de plaja privata, cu debarcader. Complexul ofera o piscina în aer liber, piscina interioara, centru de fitness si facilitati spa
Luna de Miere Low Cost Family Travel

de la 603 €
Acest hotel de lux este situat pe tarmul Marii Mediterane si ofera 4 piscine în aer liber, o zona de plaja privata si un centru spa. Aveti la dispozitie o piscina interioara, un teren de tenis si un centru de fitness. Accesul Wi-Fi este gratuit.
Low Cost Family Travel

de la 514 €
Sunmelia Beach Resort Hotel & Spa se afla în localitatea Kizilagaç ?i ofera piscine, atât în interior, cât ?i în aer liber. Accesul WiFi este gratuit.
Luna de Miere Low Cost Family Travel

de la 474 €
Acest complex de 5 stele are plaja privata în Antalya ?i piscine interioare ?i în aer liber, cu tobogane de apa. Situat pe un teren cu suprafa?a de 50.000 m², complexul ofera centru spa ?i teren de tenis.
Luna de Miere Low Cost Family Travel

1 2 3 4 


Aboneaza-te la newsletter!